︎︎︎ Een initiatief van Viva1853 x Cc Strombeek
︎Volg live op ︎︎
Viva 1853


Maakt Strombeek plezanterMeer mensen, meer culturen, meer stadsgevoel. En dus liggen er onvermijdelijk ook meer uitdagingen in Strombeek. Viva 1853 denkt mee én werkt mee om van Strombeek een plezantere buurt te maken.

︎︎︎  Plezant om te wonen Al wie vandaag in Strombeek woont, moet fier kunnen zijn op waar hij woont. Omdat straten er proper bij liggen, fietsers en voetgangers genoeg plaats krijgen en je buren de beste buren zijn. En ook wie hier straks pas komt wonen, moet vanaf dag één nooit meer weg willen.

︎︎︎ Plezant om buiten te komen Mensen komen graag buiten als het plezánt is om buiten te komen. En dus moet er genoeg te doen zijn. Voor jong en oud, groot en klein, voor alle Strombekenaren en voor iedereen die speciaal tot hier komt. Wat heb je daarvoor nodig? Initiatieven en een infrastructuur waar andere gemeentes jaloers op zijn.

︎︎︎ Plezant voor iedereen Als je een dorp wil waar iedereen graag woont en iedereen graag buitenkomt, heb je iédereen nodig. Van pas gesetteld tot al stevig geworteld. We geven daarom elke Strombekenaar zin in burgerzin. Want alleen als iedereen evenveel respect heeft voor Strombeek, is het hier voor iedereen plezant.


︎︎︎
Marjan, Barbara, Steven, Jan, Stan en Jurgen
info@viva1853.be